Központok

Az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) küldetésének tekinti, hogy összehozza a tudományos életet, a vállalkozásokat, a kormányzatot és a befektetőket azért, hogy az előmozdítsa az innovációt, az egyedi ötletek és kutatások piaci megvalósulásához hozzájáruljon.

Mindezt úgy teszi, hogy ügyfeleinek hozzáférést biztosít szakértőkhöz, berendezésekhez, hálózatokhoz, pályázatokhoz, finanszírozási lehetőségekhez.

Vállalatok és egyetemek számára

Együttműködő partnereivel az EKIK mindig megosztja innovációs képességeit, eszközeit, értékes üzleti és finanszírozási tanácsait. Az EKIK nyitott közfinanszírozású, K+F projektekben való együttműködésekre konzorciumban, vagy a hagyományos, szolgáltatásért fizetett projektek keretében. Pártatlan és nyitott partnerként, több évtizedes tapasztalatát felhasználva segíti a szervezeteket a tudomány és a technológia számos területén.

Befektetőknek

Az EKIK élénk befektetői hálózattal működik együtt, és keresi a további lehetőségeket, hogy elősegítse a magasan növekvő, korai fázisú vállalatokba történő befektetéseket.

Azáltal, hogy egyedülálló innovációs hálózatokban egyesíti a kulcsfontosságú érdekelt feleket, fokozza az ágazatközi tudásátadást, és gyorsan olyan megoldásokat kínál, amelyek felgyorsítják az innovációs folyamatokat.