Partnerek

Omron Magyarország

Az Omron Magyarország egy technológiai megoldásokat szolgáltató cég az ipari automatizáció, az egészségügy és az elektromos alkatrészek területén. Vezető szerepet tölt be a világ automatizálási iparágában, amely az „érzékelés és vezérlés + gondolkodás” leírással összegezhető kulcstechnológián alapul. Az OMRON tevékenységi körei az üzletágak széles skáláját lefedik, az ipari automatizálástól kezdve az elektromos alkotórészeken, a szociális rendszereken és az egészségügyi ellátáson át a környezetvédelmi megoldásokig. Az 1933-ban alapított OMRON világszerte hozzávetőlegesen 30 000 embert foglalkoztat, körülbelül 120 országban és régióban tudja biztosítani a termékeit és szolgáltatásait.

RoboDK

A RoboDK egy offline programozó és szimulációs szoftver ipari robotokhoz. A szimulációs szoftver számos gyártási projekthez használható, többek között maráshoz, hegesztéshez, felszedéshez és elhelyezéshez, csomagoláshoz és címkézéshez, raklapozáshoz, festéshez, robotkalibráláshoz.

Zorinvest

A cégcsoport egyedüli tulajdonosa négy olyan vállalkozásnak, amelyek napjaink fogászati világának meghatározó szereplői úgy Magyarországon, mint Európa-szerte, és ugyanakkor akkreditált egyetemi oktatóintézmény is.

ZUG Medical Systems

Csúcstechnológiai vállalat, amely orvosi OEM modulok és eszközök tervezésére, marketingjére és értékesítésére szakosodott. Tevékenysége az elkötelezettség, az őszinteség, az átláthatóság, a feddhetetlenség és a tisztességes árképzés pillérekre épül. 2021 óta a Zug Medical Systems részt vesz egy európai támogatású, Holozcan nevű projektben, amely a CBRN (vegyi, biológiai, sugárzási és nukleáris) területre is kiterjed, és lehetőséget ad a jelenlegi COVID világjárványhoz kapcsolódó további kutatások elvégzésére.

MEDICOR Elektronika

Magyar, magántulajdonban lévő vállalkozás, az Európai Unió egyik nagy orvostechnikai eszköz-készülék gyártója és fejlesztője. Alapító és vezető tagja a „MediKlaszter” akkreditált Innovációs Klaszternek. A részvénytársaság Közép-Európában kiemelkedő szerepet tölt be az újszülött-gyógyászati műszerek fejlesztésében, gyártásában, és az egész világon értékesíti azokat. A MEDICOR Elektronika Zrt. fő gyártmányai: klinikai csecsemő és transzport inkubátorok, újszülött reanimációs és melegítő asztalok, kékfénylámpák, infúziós pumpák, valamint újszülött-gyógyászati kiegészítő termékek.

PBN Advanced Management

A vállalat fő tevékenységi köre a versenyképesség fejlesztése, digitális technológiák alkalmazása, oktatása magyar és nemzetközi kapcsolatok segítségével. Az alkalmazott kutatás-fejlesztés egyik kiemelt területe a robotizáció, robotok agilis, rugalmas termelési rendszerbe történő integrációja, kisszámú sorozatgyártás esetében. A PBN társzervezete – az am-LAB – egyike annak a 26 digitális innovációs központnak, amely helyet kapott az Európai Unió DIH2 projektjében. A DIH2 hálózatként működik, létrehozásának célja az volt, hogy optimalizálja a robotikai fejlesztések költségeit, és támogassa az innovációs folyamatokat több mint 300.000 gyártó KKV és közepes méretű vállalkozás vonatkozásában.

Alpha Implant

Az Alpha-Bio Tec. implantátumok kizárólagos magyarországi képviselője. A vállalat nagy hangsúlyt helyez a felhasználóinak továbbképzésére, ezért az Alpha Implant Oktatási Központban havi rendszerességgel kurzusokat szervez, rendszereinek bemutatására és gyakorlati felhasználására. Orvoslátogatói Magyarország teljes területén megtalálhatóak, legnagyobb szakmai felkészültséggel és széleskörű termékismerettel támogatják az ügyfeleket.

DEKRA Akademie

A DERKA 1925-ös alapítása óta törekszik a biztonság fenntartására. A cég eleinte a műszaki biztonságra fordított kiemelkedő figyelmet, főként az autóiparban. Mára azonban, mint a legnagyobb, tőzsdén nem jegyzett szakértői szervezet, kibővítette tevékenységét az élet minden területére „az otthonunkban, a közlekedésben és a munkahelyünkön”. A fizikai biztonság mellett a DEKRA elkötelezett a digitális biztonság irányában is a mai, digitális világban. A biztonságnak ugyanis nincsek határai.

Gépipari Tudományos Egyesület

A gépiparral foglalkozó műszaki értelmiség szervezete, a Műszaki és Természettudományok Egyesületének (MTESZ) tagja. Küldetése: elősegíteni és erősíteni a tagok és az egyesület szolgáltatását igénylők műszaki kompetenciáját, szakmai hivatástudatát és elkötelezettségét a gép, és feldolgozóiparban, a jövő gyártóiparának megfelelően. A szervezet saját hazai és nemzetközi szakmai tudására alapozva – egyetemekkel, tudásközpontokkal, kutató-fejlesztő intézetekkel és az üzleti szférával együttműködve – a gazdaság élénkítésének, valamint az ipari átalakulás felgyorsításának katalizátora kíván lenni.

EFFECT

Az Európai Unió által finanszírozott H2020-as kutatási projekt, amelynek átfogó célja olyan innovatív agrárkörnyezeti szerződéses megoldások kidolgozása és tesztelése, amelyek elősegítik a környezeti szolgáltatások biztosításának javítását.

HandInScan

A technológiai cég a fejlett és a fejlődő világ egyik legnagyobb egészségügyi problémájára, a kórházi fertőzések megelőzésére és csökkentésére alkalmas eszközöket fejleszt. Termékei és szolgáltatásai által elérhető a tökéletes kézhigiénia, azok szakszerű és folyamatos használatával bizonyítottan csökkenthetők a kórházi fertőzések. A multirezisztens kórházi fertőzések az egyik legkomolyabb egészségügyi problémának számítanak még jelenleg is, évente több százezer ember halálát okozzák világszerte.