Meghosszabbított határidő! Proof of Concept (PoC) pályázat!

Az Óbudai Egyetemen idén is meghirdetésre kerül az innovatív, ígéretes hallgatói ötleteket, megoldásokat, kutatás-fejlesztési projekteket támogató Proof of Concept (PoC) pályázat. Ráadásul megemelt keretösszeggel!

Ha van egy ütős innovációs, kutatás-fejlesztési ötleted, ne fogd vissza magad, most különösen megéri pályázni! A megvalósításhoz 300.000 és 5.000.000 forint közötti összeget nyerhetsz. Sőt, még a legjobb mentorokat is biztosítjuk!
A pályázat keretei között támogatjuk a kutatás-fejlesztési eredményeket, technológia továbbvitelét, piaci validálást, közvetlen piaci hasznosítást, egyúttal cég létrehozását, melybe az egyetem befektethet, benne részesedést vásárolhat.

A pályázatok benyújtásának meghosszabbított határideje: 2022. március 27. 24:00 CET

A pályázati adatlap az alábbi linken található.

A pályázati feltételekről részletek a versenyszabályzatban találhatóak.

További információk: shorturl.at/zCY12

A további kérdéseket az innovacio@irob.uni-obuda.hu e-mail címre várjuk. Ezen kívül munkaidőben telefonon a 0036-1/666-5623 telefonszámon állunk szíves rendelkezésre.

A pályázatok angol nyelven is benyújthatók.

Applications for the PoC can be submitted in English as well.

A verseny a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00017 számú „Innovációs ökoszisztéma fejlesztése az Óbudai Egyetemen” projekt és az Óbudai Egyetem társ-finanszírozásában valósul meg.